View Single Post
Stary 29-08-2011, 22:05   #101
krootki
ford::average

Model: Ford S-MAX
Silnik: 2.0 Ecoboost
Rocznik: 2015
Domyślnie Odp: 3 rząd siedzeń, czy jest możliwość zamontowania?

Cytat:
Napisał tomforest Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
tylko gdybania ,nie ma ani jednego konkretu że ktoś to zrobił ,wydaje mi się że umiem czytać za takie odpowiedzi do nabijania postów to dziękuję
Ja pisałem, że to zrobiłem i nie chce mi się sprawdzać, ale pisałem jak to wygląda na stacji diagnostycznej. Facet wizualnie sprawdził czy wszystko jest ok, zapewniłem go, że siedzenia i pasy są oryginalne (nie ściemniałem), zapłaciłem dodatkowo 200 zł (czy jakoś tak), łapie się to m.in. pod punkt "Pozostałe dodatkowe badania techniczne pojazdu: w którym dokonano zmian konstrukcyjnych lub wymiany elementów powodujących zmianę danych w dowodzie rejestracyjnym, z zastrzeżeniem art. 66 ust. 4 pkt 5 i 6 ustawy - Prawo o ruchu drogowym, tj. podrodzaju pojazdu, przeznaczenia, masy własnej, dopuszczalnej ładowności, liczby miejsc, pojemności silnika, dopuszczalnej masy całkowitej, dopuszczalnej masy całkowitej ciągniętej przyczepy, największego dopuszczalnego nacisku osi (za badanie specjalistyczne)".

Wszystko było ok, dostałem zaświadczenie o zmianie dopuszczalnej ilości osób, dowód akurat i tak zmieniałem więc za jednym zamachem dopisano 7 osób.
krootki jest offline   Odpowiedź z Cytatem