![]() |
|
|||||||
|
Dołącz teraz!
|
|
Dołącz już teraz do największej społeczności miłośników Forda w Polsce. Zarejestruj się i uzyskaj pełen dostęp do wszystkich działów, tematów i opcji jakie oferuje forum! |
![]() |
|
|
|
Narzędzia wątku | Przeszukaj ten temat |
|
|
#81 | |
|
ford::advanced
![]() Zarejestrowany: 29-03-2011
Model: S-Max; Fiesta
Silnik: 2.0 TDCi 163KM; 1.4 TDCi
Rocznik: 2011; 2006
|
Cytat:
Albo mają odstraszać posiadaczy 7-miejscowych wersji przed sprzedażą foteli, bo potem zostają z "brzuchami"? Ja nie potrzebuję trzeciego rzędu, brałem opcję "na wszelki wypadek", ale przede wszystkim żeby mieć regulację oparć foteli w drugim rzędzie. A teraz się przestraszyłem, że będę mieć podłogę w bagażniku jak makieta Karpatów Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. Jeśli nie wypowie się nikt kto ma ten system u siebie, to ja podzielę się faktami za jakiś miesiąc Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
|
|
|
|
#82 |
|
ford::average
![]() Zarejestrowany: 12-03-2009
Model: S-Max
Silnik: TDCi 2.0
Rocznik: 2009
|
Podłoga dla wersji z 3-cim rzędem siedzeń nie jest płaska.
Różnice w wysokości to ok. 2 cm. Jeśli jesteś z Wawy - w OMC (Krasnobrodzka/Trasa Toruńska) stoi w salonie taki samochód (podłogę ma zasłonietą dodatkową wykładziną z tw.sztucznego).
|
|
|
#83 | |
|
![]() Zarejestrowany: 04-07-2011
Model: s-max
Silnik: 1,6 ecoboost
Rocznik: 2011
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
|
#84 | |
|
![]() Zarejestrowany: 17-09-2010
Model: S-Max, Focus II hat.
Silnik: 2.0 TDCi, 1.6 benz.
Rocznik: 2010, 2005
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
|
#85 | |
|
ford::professional
![]() Zarejestrowany: 29-10-2006
Model: ZB
Silnik: 1.9
Rocznik: too old
|
Cytat:
ze strony forda de sciagniesz, chcialem umiescic ale jakos nie potrafie, forum blokuje... 755l/854l w przypadku do drugiego rzedu siedzen, do linii bagazowej 1072l/1171l do dachu, wartosc max (bo ford podaje min max Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. 952-1072l/1051-1171l
|
|
|
|
#86 |
|
ford::beginner
![]() Zarejestrowany: 17-08-2011
Model: Ford S-Max Titanium
Silnik: 2.0 TDCi 143KM
Rocznik: 2007/8
|
Wielkie dzieki za info!
... zatem różnica to 99 litrów :-) |
|
|
|
|
|
#87 |
|
![]() Zarejestrowany: 05-12-2010
Silnik: benzyna
Rocznik: 2006
|
Nigdzie nie mogę znaleźć ,czy ktoś sam montował siedzenia trzeciego rzędu ,nie poprzez serwis i jak wygląda sprawa legalizacji tego w papierach ,bo normalnie mam 5 osób w dowodzie
|
|
|
|
|
|
#88 | |
|
FCP member
![]() Imię: Marcin
Model: Smax / Fusion Energy
Silnik: 2.0ecoblue / plug-in hybrid
Rocznik: 2019 / 2017
|
Cytat:
odpowiedź o legalizacji znajduje się w tym wątku
////// ZMIANA MOCY 1.6tdci 95->115 # 2.0 tdci 140->163 # 1.5/1.6eb 150->182 # Transit 2.2 tdci # diagnostyka # TEMPOMAT # Immobilizer/kluczyki # konfiguracja # spolszczenia # wszystkie modele Europa-USA ////// MAYYAK@GMAIL.COM |
|
|
|
|
|
|
#89 |
|
![]() Zarejestrowany: 05-12-2010
Silnik: benzyna
Rocznik: 2006
|
tylko gdybania ,nie ma ani jednego konkretu że ktoś to zrobił ,wydaje mi się że umiem czytać za takie odpowiedzi do nabijania postów to dziękuję
|
|
|
|
|
|
#90 |
|
![]() Zarejestrowany: 04-07-2011
Silnik: 1,6 ecoboost
Rocznik: 2011
|
Ja też może nie za bardzo konkretnie bo nie z autopsi ale opowiem jak było u znajomego. Jakiś czas temu zamontował dodatkowe fotele w tylnym rzędzie w Peugeot 807 (homologacja 5 os) no i pojechał na przegląd, kilka lat mu się upiekło :-) aż jednego roku pan na stacji kontroli pojazdów był bardziej wnikliwy i dopatrzył się tych siedzeń no i trzebabyło zrobić homologację i wyrobić nowy dowód.
Stoję przed takim samym dylematem bo będę zamnawiał Maksia z opcją 3 rzędu a foteli będę szukał taniej --> więc sam jestem zainteresowany procesem. W każdym razie przy trasie toruńskiej w salonie faktycznie mają taką "rozwojową" wersję i podłoga jest podniesiona o kilka cm i pofalowana. Fotele wystarczy tylko przykręcić, a w miejscach przykręcenia są nacięcia w filcu. |
|
|
|
![]() |
|
|
|