Cytat:
Racja Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. Gorzej, jeśli później chcemy jechać do przodu a bieg nr. 1 nam nie wskakuje heh. ....
|
... yyy można zgasić ... wbić jedynkę a następnie odpalić mondzia
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. wiem że durne ale chyba lepsze niż zabawiać się w Pudziana i wygiąć lewarek
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Ja byłem z tą "usterką" u chyba pięciu fachowców/specjalistów/złotch rączek/ASO itd ... i poza propozycją wymiany skrzyni biegów proponowano mi chyba wszystkie wersje możliwych napraw opisane w tym temacie, ale jako że problem nie występuje zawsze lecz raz na jakiś czas i trwa jakiś czas
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. po czym przechodzi ... stwierdziłem że TTTM i nauczyłem się z tym żyć
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.