Drogi Altis
Nie wiem skąd przyszło Ci do głowy, że posiadając nowego Forda stawiam się w jakiejś uprzywilejowanej względem innych pozycji? W swoim już dość długim życiu jeździłem różnymi samochodami, głównie z drugiej ręki. Ale o wszystkie dbałem jednakowo, tzn. dobrze. Ford jest moim drugim, fabrycznie nowym samochodem. W swoim poście odniosłem się do uwagi
Cytat:
|
Ciesze sie ze nie stac mnie na nowe auto i ze mam czym sie zajac bo by mi chyba łeb rozsadziło jak bym miał sie przejmowac kazda drobinka.
|
Oczywiście, można podejść do tematu i w ten sposób. Nie przejmować się niczym, póki jeździ jest OK. Naprawimy na przysłowiowy drucik i zapałeczkę. Samochód ma jeździć i już.
Niestety moje podejście do moich samochodów drastycznie różni się od ww. A co w tym złego, że jeszcze w okresie oczekiwania na auto zadawałem pytania, które mnie nurtowały? Chyba zapominasz, że to jest forum dyskusyjne, a nie forum monologów i zachwytów nad własnym pojazdem. To, że się z czymś nie zgadzasz daje sznsę na przedstawienie własnych kontrargumentów a nie gromienia innych userów za zadawanie (Twoim zdaniem) głupich lub oczywistych pytań. A jak mawiają mądrzy ludzie, nie ma pytań głupich, są tylko głupie odpowiedzi. Jakich Ty udzielasz?
Poza tym, zwróć uwagę, nie ja zapoczątkowałem ten temat, więc dlaczego na mnie skupia się Twoja uwaga?
Daj na luz, nie chcesz pisać na temat, bo pytania są banalne, głupie itp. to po prostu nie pisz!
Cytat:
|
miliony samochodow maja skladane lusterka, skoro producenci robia ich od lat, chyba wiedza jak zachowuja sie zima, czy nie?
|
A i owszem. Jednak po raz pierwszy spotykam się z przypadkiem stykania się lustra z szybą. Również po raz pierwszy mam składane lusterka i ciekaw jestem jak się będą sprawować zimą. Co w tym jest głupiego i banalnego?