No i d... .
Kodowanie wtryskiwaczy przeprowadziłem, przynajmniej wyskoczyła funkcja kodowania, wpisalismy kody, każdy z osobna na dany wtryskiwacz i dalej według zaleceń a samochód w/g mnie dalej nie pracuje jak powinien na wolnych obrotach i jak jest zimny. Kodowalem wtryski bo były na sprawdzeniu i gość powiedzial że mają chodzić i mówił aby ewentualnie zakodować.
Kodowanie przeprowadzone, ale teraz po Twoich postach Kapsel to nie wiem czy każde kodowanie np. na "słabym" sprzęcie coś daje czy to tylko pic na wode a kodować poprawnie trzeba np. IDS/WDS -em ???
Kiedyś jak wtryskiwacz zgubił kod i nie dało sie skasować błędu to kodowanie pomogło, właśnie na tym sprzęcie ...
A chciałem jeszcze sprawdzić ćiśnienie, bo ponoć się da, a u mnie się niestety nie dało ....
Jak nie to musze szukać kogoś z odpowiednim programem i poprawnie zakodować ale wtedy trzeba będzie zapłacić za każde podpięcie kompa ....
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.