kicaj-> oczywiście, że próbowałem, ale bez sukcesu...
bartekd-> niestety na chwilę Pana opuściłem, ale na pewno nie podłączał komputera. Czy coś innego przyciskał, nie wiem. Jak wróciłem po ok. minucie, gmerał w ustawienia Convers'a. Potem mówił mi o tym kliencie, któremu przez kompa wyłączali i że "może teraz to już jest w Convers'ie, bo co chwilę coś Ford tam zmienia". I to chyba tylko na takiej nadziei opierał swoje poszukiwania.
Próbowałem go dopytać, czy jest jakaś kombinacja, którą on zna, ale stwierdził, że nigdy nic takiego nie było.
Może wchodził w jakieś opcje serwisowe Convers'a? To tylko moje domysły. Ale jestem prawie na 100% pewien, że próbował tylko poprzez Convers'a. Na pewno nie zamykał/otwierał drzwi, ani maski, ani bagażnika, nie odpalał silnika...
Cytat:
|
jedyne co udało mi się uzyskać to:
Po zgaszeniu silnika składam przyciskiem lusterka, następnie wysiadam, zamykam drzwi i włączam centralny. Gdy tak zrobię to jak otwieram centralny to lusterka się nie rozkładają (tak jak normalnie zwykły czynić)
sl
|
to już jest jakiś dobry znak. Bo jak będę chciał, aby rano się nie otworzyły w zimie, to mogę wieczorem złożyć przed wyjściem.
Czy jak potem otworzysz ręcznie (nie mam na myśli pchania lusterka, ale przyciskiem), to uruchamia się automatyka, czyli: wysiadasz z rozłożonymi lusterkami, uruchamiasz alarm i się składają, a potem rozkładają przy otwieraniu?