Odp: Serwisy Kraków - podsumowanie 2011
Też nie polecam ABC Focus, co prawda byłem tam tylko z wymianą oleju i filtra, ale obsługa i kultura, a także warunki pracy mechaników pozostawiają sporo uwag.
Do tej pory przez 7 lat wszystko w ASO ąż wreszcie wybrałem się to pierwszego warsztatu nie-ASO:
1. Ceny internetowe na miejscu nie obowiązują, żenada - w 90% sklepów właściciele czy obsługa nie robi z tym problemu tylko od razu naliczają niższą cenę, jakież było jego zdziwienie jak przy nim wyciągnąłem smartfona i przy nim stojąc przy kasie zrobiłem zamówienia. Szkoda takich sytuacji, nie mogę tego inaczej nazwać jak złośliwością ze strony tych dwóch współwłaścicieli.
2. Po drugie mechanik nie patrzy nawet w zamówienie, musiałem mu zwracać uwagę że ma jeszcze wymienić filtr powietrza, i jak tu nie patrzeć mechanikom na "ręce"
3. Po trzecie, mało to pewnie istotne ale nie powrócę tam już więcej, jakoś mnie widok ich warsztatu od razu odrzucił, większego bałąganu, obskurstwa, flejtowstaw i innych tego typu epitetów nie widziałem, szanuje swoje 30 tyś na 4 kołach i wolę wydać paredziesiąt złoty więcej na coś co wygląda na warsztat.
nie polecam, subiektywnie....
Ostatnio edytowane przez Ketzer ; 17-12-2011 o 14:10
|