View Single Post
Stary 21-12-2011, 08:51   #21
konrad_b
ford::advanced

Model: C-max
Silnik: 1.8 120KM by LPG BRC SQ24
Rocznik: 2004
Domyślnie Odp: Serwisy Kraków - podsumowanie 2011

Cytat:
Napisał Ketzer Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
3. Po trzecie, mało to pewnie istotne ale nie powrócę tam już więcej, jakoś mnie widok ich warsztatu od razu odrzucił, większego bałąganu, obskurstwa, flejtowstaw i innych tego typu epitetów nie widziałem, szanuje swoje 30 tyś na 4 kołach i wolę wydać paredziesiąt złoty więcej na coś co wygląda na warsztat.
to jest fakt, niby duży warsztat plus sklep, a syf jak w jakiejś dziupli Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
tez patrzę na wygląd warsztatu, bo jak ktoś jest niechluj, to od razu czerwone światełko się zapala, że tak samo niechlujnie będzie robił z autem Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.

tu mogę pochwalić Pana Szywałę z Niepołomic, porządek jaki rzadko się zdarza
gość zanim wsiadł do auta położył pokrowiec na fotelu ... a nie ładuje się w samym kombinezonie
ceny może ma nie najniższe, ale do samej roboty też nie mam zastrzeżeń (robiłem sprzęgło i piastę przednią)