Cytat:
|
było i to nawet intensywne, z tym, ze nie pozostawiało sie informacji o przeniesieniu do zsypu i dlatego nie widziałeś, teraz moderatorzy zostawiaja informację i dlatego jest to tak widoczne. Czy słusznie, nie wypowiadam się, mam inne zdanie, ale ja juz tu nie moderuje, wiec sposób moderacji zostawiam w spokoju.
|
byc moze, ja troche poprostu jestem nauczony innej moderacji wiec skrzywienie zawodowe widocznie daje o sobie znac
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
PS mam nadzieje ze nie moderujesz z powodow osobistych(nie chce ci sie juz) a nie innych, gdyz osobiscie Cie cenie i uwazam za dobrego (moze nawet naj;P) moderatora ktorego tu kojaze, z ktorym poprosty zgadzam sie w posunieciach ktore wykonuje(ał)
Cytat:
|
mniej wiecej do tego było dążone(no, moze nie az tak rygorystycznie) ale sie nie udało
|
ba kazdy by tak chcial, ale to trzeba zaczac od poczatku i miec forum gdzie to interesant ma wielki interes zeby jednak uzyskac jakies info i nie zostac wywalonym. tu az takiej presji nie ma i nie bedzie, wywali sie komus temat to trudno oleje to i nie wroci, dlatego sadze ze lepiej moderowac i porzadkowac ale bez rygoru wojska, a przy raczej sympatycznej atmosferze. Owszem zasady tak ale nie tepienie zielonych uzytkownikow. Tacy co beda chcieli naucza sie pisac, inni po jednym poscie i tak znikna i nie ma sie co nimi przejmowac