View Single Post
Stary 27-01-2012, 08:45   #15
Rafał A.(antek)
FORD|AUTHORIZED

Model: Mondeo 4_Focus_Focus 2_Galaxy 3
Silnik: 2.5 T_2.0 16V_1.8 16V_2.0 TDCI
Rocznik: '07_'99_'06_'07
Domyślnie Odp: Odpisywanie w poczekalni.

Cytat:
Napisał Slawko Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
było i to nawet intensywne, z tym, ze nie pozostawiało sie informacji o przeniesieniu do zsypu i dlatego nie widziałeś, teraz moderatorzy zostawiaja informację i dlatego jest to tak widoczne. Czy słusznie, nie wypowiadam się, mam inne zdanie, ale ja juz tu nie moderuje, wiec sposób moderacji zostawiam w spokoju.
byc moze, ja troche poprostu jestem nauczony innej moderacji wiec skrzywienie zawodowe widocznie daje o sobie znac Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.

PS mam nadzieje ze nie moderujesz z powodow osobistych(nie chce ci sie juz) a nie innych, gdyz osobiscie Cie cenie i uwazam za dobrego (moze nawet naj;P) moderatora ktorego tu kojaze, z ktorym poprosty zgadzam sie w posunieciach ktore wykonuje(ał)
Cytat:
Napisał Slawko Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
mniej wiecej do tego było dążone(no, moze nie az tak rygorystycznie) ale sie nie udało
ba kazdy by tak chcial, ale to trzeba zaczac od poczatku i miec forum gdzie to interesant ma wielki interes zeby jednak uzyskac jakies info i nie zostac wywalonym. tu az takiej presji nie ma i nie bedzie, wywali sie komus temat to trudno oleje to i nie wroci, dlatego sadze ze lepiej moderowac i porzadkowac ale bez rygoru wojska, a przy raczej sympatycznej atmosferze. Owszem zasady tak ale nie tepienie zielonych uzytkownikow. Tacy co beda chcieli naucza sie pisac, inni po jednym poscie i tak znikna i nie ma sie co nimi przejmowac