Dzisiaj rano jak i wczoraj wieczorem było to samo, wskazówka po przekręceniu pomału się podnosi i potem tak jakby się chwieje i zatrzymuje gdzieś na 1/4 baku (teraz to nawet mniej). Komputer prawidłowo wskazuje, że zostało do przejechania jeszcze ponad 700km.
Po przejechaniu kilku km, zgaszeniu auta i przekręceniu kluczyka wskazówka podnosi się dalej, ale i tak wg mnie nie tyle co powinna (gdzieś do połowy).
Niestety w cieplejszym miejscu nie mam gdzie go postawić, żeby przetestować. Myślę, że na razie napiszę maila do ASO, żeby powiadomić iż problem teraz zaczął występować, a jeszcze do nich nie pojadę. Niestety prognozują mrozy i pewnie dopiero w przyszłym tyg. się ociepli. Auto pali mi średnio 5,2l/100, żona robi codziennie 60km, ale od dziś zaczęła ferie (nauczycielka) więc dobrze by było w tym czasie to naprawić...
Czy zrobiłem błąd tankując teraz to paliwo? Nie wydaje mi się, chociaż pech chciał, że to akurat się zbiegło w czasie. Jak by to było przez paliwo to wiem, że już drugi raz go nie zatankuję
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.