Cytat:
Witam
Dzisiaj udało mi się uruchomić mój dogrzewacz .Ku przestrodze dla innych użytkowników moja historia ..
Po sugesti Stefano żeby próbować uruchomić piecyk chociaz do diagnostyki okazało się że w wiązce przewodów jest jednak jeszcze jeden zerwany , po usunięciu usterki okazało sie że mam połaczenie z piecem jednak nadal nie chce on palić .Dogłębne oględziny zawartości pod fotelem pasażera wyjaśniły sytuacje są tam dwa bezpieczniki , podczas wyciągania akumulatora został uderzony tak niefortunnie że pękł lut rozłaczając obwód .
Po usunięciu usterki piecyk hula aż miło .
Podziękowania za trafne sugestie dla forumowiczów i powodzenia w waszych walkach z dogrzewaczami. Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
|
Pytanie....
1. Czy Sharany też mają dodatkowy akumulator (nie widziałem go u siebie pod siedzeniem
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. )
p.s. pod siedzeniem jest czerwony sterownik z dwiema wtyczkami oznaczony "car interface", poprzedni właściciel powyciągał z niego obydwie wtyczki, jak sądzicie dlaczego to zrobił i do czego służy to cudo ???
2. A te bezpieczniki czy aby się do nich dostac należy zdemontować obydwa sterowniki z pod siedzenia??
Pozdrawiam i z góry dziękuję za pomoc
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.