Cytat:
|
Pobieramy prąd z alternatora, rozkładamy wodę - hmm. to działa tak jak każde dobre perperuum mobile.
Uwzględniając straty energii potrzebne na rozłożenie wody i ponowną jej syntezę (spalanie), ewentualne polepszenie spalania, obecną sprawność silników, nie widzę możliwości uzyskania 35% spadku spalania.
|
Perpetum ....
Nie widzę , więc nie działa . Kiedyś nie wiedzieli jak , a teraz po księżycu chodzą
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. W telewizorni dinozaury jak żywe biegają , znaczy się prawda !
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Bez obrazy kolego . Ja też nie widzę , a może właściwiej byłoby napisać nie wiem skąd i dlaczego to miałoby działać tak dobrze .
Dlatego jestem na tym forum , bo szukam jakichś informacji jak to ustrojstwo zbudować . Nieważne czy będzie działać , czy nie . Chodzi o to jak to złożyć , aby było bezpieczne . Wiesz coś na ten temat ? Daj znać , podziel się . Potem możemy razem to coś testować i albo Ty albo ja przyznamy drugiemu rację . OK ?