View Single Post
Stary 12-02-2012, 19:10   #12
kris-p3
ford::beginner

Imię: Krzysztof
Model: Focus
Silnik: 1,6 16v Pb+LPG
Rocznik: 2003
Domyślnie Odp: instalacja wodorowa - czy to bezpieczne dla silnika

Cytat:
Napisał damiasek Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Pobieramy prąd z alternatora, rozkładamy wodę - hmm. to działa tak jak każde dobre perperuum mobile.

Uwzględniając straty energii potrzebne na rozłożenie wody i ponowną jej syntezę (spalanie), ewentualne polepszenie spalania, obecną sprawność silników, nie widzę możliwości uzyskania 35% spadku spalania.
Perpetum ....

Nie widzę , więc nie działa . Kiedyś nie wiedzieli jak , a teraz po księżycu chodzą Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. W telewizorni dinozaury jak żywe biegają , znaczy się prawda !Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.

Bez obrazy kolego . Ja też nie widzę , a może właściwiej byłoby napisać nie wiem skąd i dlaczego to miałoby działać tak dobrze .
Dlatego jestem na tym forum , bo szukam jakichś informacji jak to ustrojstwo zbudować . Nieważne czy będzie działać , czy nie . Chodzi o to jak to złożyć , aby było bezpieczne . Wiesz coś na ten temat ? Daj znać , podziel się . Potem możemy razem to coś testować i albo Ty albo ja przyznamy drugiemu rację . OK ?

Ostatnio edytowane przez kris-p3 ; 12-02-2012 o 19:21 Powód: dopisek
kris-p3 jest offline   Odpowiedź z Cytatem