Cytat:
Szukałem dzis Fortraxu na Glowackiego ale nic tam takiego chyba juz nie ma Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
|
Na Głowackiego nie ma Fortaxu, jest Auto Serwis Edward Gruca. Pracuje tam pan Marek Gierczak (ten ze zdjęcia). Znaleźć ciężko, na samym końcu placu po lewej (plac za małą stacją paliw).
Do pana Marka nie mam zastrzeżeń, robiłem już wiele u niego od kilku lat i nigdy nie miałem problemu. Miesiąc temu wymieniałem na Głowackiego sprzęgło, ale wymieniał je pan Marek i wszystko OK.
Jednak ostatnio wymieniałem tam tarcze i klocki i samochód odbierałem od jakiegoś młodego mechanika. Po kilku dniach okazało się, że z turbiny leje olejem. Podjechałem zapytać, czy wszystko OK, może jakiś wężyk lub opaska. Młody mechanik wyskakuje z warsztatu na mój widok i na dzień dobry mówi, że wie że z turbiny leje i oferuje regenerację. Trochę dziwne, że od razu przy wymianie tarcz nic nie powiedział, a na dodatek jeszcze nie pamiętał co było robione kilka dni temu w moim samochodzie, ale wie że z turbiny leje. Wróciłem wkurzony i co teraz robić???? Moim zdaniem to wszystko cholernie śmierdzi oszustwem...