![]() |
|
|||||||
|
Dołącz teraz!
|
|
Dołącz już teraz do największej społeczności miłośników Forda w Polsce. Zarejestruj się i uzyskaj pełen dostęp do wszystkich działów, tematów i opcji jakie oferuje forum! |
![]() |
|
|
Narzędzia wątku | Przeszukaj ten temat |
|
|
#11 |
|
ford::average
![]() Zarejestrowany: 11-10-2008
Model: FFII
Silnik: 1.6 benzyna (100KM)
Rocznik: 2005
|
Panowie to gdzie jest wreszcie ten serwis Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.?
|
|
|
#12 |
|
ford::amateur
![]() Zarejestrowany: 10-04-2012
Model: Ford Focus
Silnik: 1.8 TDDI
Rocznik: 1999
|
Łowińskiego 18, byłem dzisiaj (zaraz przy stacji JGR).
|
|
|
|
|
|
#13 |
|
![]() Zarejestrowany: 29-10-2011
Model: Focus
Silnik: Zetec-S 1.6 16V & Ecoboost 1.0
Rocznik: 2004 & 2019
|
Podejrzewam, że dawno temu w Fortax pracowało dwóch mechaników i w którymś momencie ich drogi się rozeszły. Stąd teraz pewnie to zamieszanie Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Jeden został na Łowińskiego (Google twierdzi, że pan Zbigniw Broś), a pan Marek Gierczak(tak mi się przynajmniej przedstawiał do tej pory... tutaj zdjęcie z jakiegoś serwisu moto http://admoto.pl/artpics/GS/1211//WL1257Pd.jpg) się przeniósł. Najpierw do Bibic, a na przełomie stycznia/lutego miał już warsztat spowrotem w Krakowie (byłem na drobnej naprawie) na ul. Głowackiego. |
|
|
|
|
|
#14 |
|
![]() Zarejestrowany: 11-10-2008
Model: FFII
Silnik: 1.6 benzyna (100KM)
Rocznik: 2005
|
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. no to mam dwie odpowiedzi Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.. Nieźle.
Na Głowackiego jest to jakoś oznaczone? Łatwo trafić?
Always look on the bright side of life ... Focus idzie na sprzedaż Ostatnio edytowane przez gervee ; 13-04-2012 o 00:09 |
|
|
|
|
|
#15 |
|
ford::beginner
![]() Zarejestrowany: 12-02-2011
Silnik: 1,8 TDCI
Rocznik: 2006
|
rozumiem że wszystkie pochwały które padły na forum na rzecz Fortaxa idą na konto pana Gierczaka, tak? U pana Brosia ktoś naprawiał Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.?
|
|
|
|
|
|
#16 |
|
![]() Zarejestrowany: 29-10-2011
Silnik: Zetec-S 1.6 16V & Ecoboost 1.0
Rocznik: 2004 & 2019
|
Ja mam Forda dopiero pół roku i trafiłem od razu do Bibic, więc znam tylko pana Marka. Ale pana Zbigniewa też widzę ludzie chwalą Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Na Głowackiego trafić łatwo nie było. Ja podjechałem pod CBC i dzwoniłem z pytaniem jak mam dalej jechać. Poniżej mapka z google maps. [Tylko zarejestrowani użytkownicy widzą linki. ]. Telefon już kiedyś podawałem. 797-185-734 PS. Ale najlepiej zadzwonić i się dowiedzieć co i jak. Nie zdziwiłbym się jakby znowu pan Marek się przeniósł Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. Ostatnio edytowane przez pmis ; 13-04-2012 o 09:45 Powód: Dopisano PS |
|
|
|
|
|
#17 |
|
![]() Zarejestrowany: 25-08-2009
Model: MK4
Silnik: 2.0TDCi
Rocznik: 2009
|
Dziś dzwoniłem na numer 797-185-734 i dostałem odpowiedz ze nie ma takiego numeru Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. Numery 510 i 518 nikt nie odbierał :/
|
|
|
|
|
|
#18 |
|
ford::professional
![]() Zarejestrowany: 21-07-2008
Model: Transit Courier
Silnik: 1.5TDCi 90KM
Rocznik: 2017
|
Panowie Fortax to przede wszystkim był Pan Marek http://admoto.pl/artpics/GS/1211//WL1257Pd.jpg ,tylko co jakiś czas zmieniał sie u niego młody pracownik , a kto teraz pracuje pod tą nazwą to nie wiem . Interesuje mnie gdzie teraz pracuje Pan Marek Gierczak.
Ostatnio edytowane przez dikileiden ; 21-04-2012 o 00:44 |
|
|
|
|
|
#19 |
|
![]() Zarejestrowany: 25-08-2009
Model: MK4
Silnik: 2.0TDCi
Rocznik: 2009
|
Szukałem dzis Fortraxu na Glowackiego ale nic tam takiego chyba juz nie ma Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Numer 797-185-734 jest nieaktualny a numery 510 i 518 kieruja na mechanika pana Zbigniewa przy ul. Łowińskiego 18. |
|
|
|
|
|
#20 | |
|
ford::amateur
![]() Imię: Michał
Model: Mondeo
Silnik: 2.0 TDCI
Rocznik: 2003
|
Cytat:
Do pana Marka nie mam zastrzeżeń, robiłem już wiele u niego od kilku lat i nigdy nie miałem problemu. Miesiąc temu wymieniałem na Głowackiego sprzęgło, ale wymieniał je pan Marek i wszystko OK. Jednak ostatnio wymieniałem tam tarcze i klocki i samochód odbierałem od jakiegoś młodego mechanika. Po kilku dniach okazało się, że z turbiny leje olejem. Podjechałem zapytać, czy wszystko OK, może jakiś wężyk lub opaska. Młody mechanik wyskakuje z warsztatu na mój widok i na dzień dobry mówi, że wie że z turbiny leje i oferuje regenerację. Trochę dziwne, że od razu przy wymianie tarcz nic nie powiedział, a na dodatek jeszcze nie pamiętał co było robione kilka dni temu w moim samochodzie, ale wie że z turbiny leje. Wróciłem wkurzony i co teraz robić???? Moim zdaniem to wszystko cholernie śmierdzi oszustwem... Ostatnio edytowane przez mjgajewski ; 10-05-2012 o 17:41 |
|
|
|
|