Odp: Zestaw błędów pompy wtryskowej TDDi?
Witam-tez mi sie przytrafilo cos takiego : Rano po nocy odpalilem jak zawsze za 1 razem-pojechalem do miasta,po 2 godzinach siadam ,przekrecam zaplon i widze ze mi kontrolka swiecy zarowej mruga ale krece i lipa :-(.Wylaczylem zaplon i probuje znowu-normalnie kontrolki zgasly i juz nie mrugala od swiecy zarowej,a auto odpalilo za 1 razem=udalem sie prosto na komputer 3 x i te same bledy od pompy wtryskowej P1564 i P1664 (zle dawkowanie paliwa itd).Auto pali normalnie ,nie faluja obroty,pompa nie pracuje w trybie awaryjnym,auto nie gasnie =normalnie zachowuje sie tak jak przed tym incydentem z kontrolka swiec zarowych.Mial moze ktos cos podobnego?Wlalem srodek czyszczacy uklad paliwowy-nie wiem czy to cos wogole pomaga ale narazie jest ok -tylko bledy nadal sie pojawiaja (pompa wtryskowa).Auto normalnie pali i jezdzi i nie wiem co robic z tym bo jednemu pamaga wymiana sterownika a drugiemu regeneracja calej pompy.Chyba ,ze ktos ma jakies inne cenne porady-z gory dziekuje za informacje.Moze ktos wie jaki koszt regeneracji na Zmigrodzkiej w Boschu we Wroclawiu i Bosch w Olawie ?
|