Temat: [Mondeo 2007-2014] Tips & tricks
View Single Post
Stary 14-08-2012, 21:07   #320
keisim
ford::professional

Imię: Michał
Model: Audi A6 Allroad C8
Silnik: 3.0 TDI 349KM
Rocznik: 2019
Domyślnie Odp: automatyczne ryglowanie i odryglowanie zamków

Cytat:
Napisał TOMGOL Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Michał mówisz o taki przycisku który ja mam??
Jeśli tak to również odryglowuje
Tomek, dzięki za sprostowanie - chodziło właśnie o TEN pstryczek Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.

Cytat:
Napisał TOMGOL Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Coś Ty najlepszego narobił
Ano, już chyba nie zdążę założyć pstryczka Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. Ford uparł się i nadal nie włożył 4x4 do Mondziaka a ja uparłem się na 4x4... musiałem więc zdradzić Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. Pojeździłem BMW 3, BMW 5, nawet Jagiem XF (to bardziej z ciekawości bo ośka i sedan, kombi dopiero wchodzi i raczej nie będzie na niego promocji)... Ostatecznie, z pewnych względów (nie tylko budżetu) wyszło jak wyszło i będzie Pasek ale "na bogato" Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. Sorki za OT.

Cytat:
Napisał witek77 Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Ja mam ten przycisk z kłódką, ale nie mogę nim ani zaryglować, ani odryglować drzwiGoście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Pstryczek wpięty jest do modułu, który znajduje się w bagażniku. Masz auto od nowości? Podejrzewam, że nie... Ktoś mógł uszkodzić instalację, włożyć moduł, który nie obsługuje ryglowania z klawisza, może to być też kwestia błędnie ustawionej opcji w konfiguracji pojazdu (CCC)... choć w tej chwili nie przypominam sobie żebym widział podobną opcję w IDS. Czy ikonka kłódki świeci Ci się w nocy? Może pstryczek nie jest wpięty w wiązkę? Może jest uszkodzony?