Temat: [S-MAX 2006-2015] Tuning wnętrza
View Single Post
Stary 22-09-2012, 21:28   #107
PPiotrek
ford::advanced

Imię: Piotrek
Model: edge
Silnik: 2.0, titanium
Rocznik: 2016
Domyślnie Odp: Tuning wnętrza

Cytat:
Napisał MARIOZG Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Ciekaw jestem ile Cię to wszystko kosztowało? Jak możesz to wrzuć kosztorys Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. Pozdrawiam
Jak myślisz? 100, 200 ? Nic z tych rzeczy.

1. Szybka wysyłka do Ostroroga pocztą polską z opcją "nie zgniatać", "z pożadaną pozycją" przewozu paczki - 21 zł,
2. Lakierowanie - nie wiem czy na zachęte, czy dla pierwszego klienta - 20 zł
3. Zwrot za kuriera Panu Krzysztofowi - 30 zł.

Teraz co do ceny samego lakierowania - ja dostałem 20 zł. Nie wiem na ile zostaną wycenieni następni s-maxowcy ale ja wybrałem kolor, którym lakiernia operuje na co dzień. Tak jak pisałem wyżej - powiedziano mi, że można pomalwać na dowolny, w tym black piano kolor. Tylko wtedy koszty będę wyższe (trzeba kupić farbę, trzeba potem wyczyścić urządzenia). Z drugiej strony jeśli nawet mielibyście zaplacić nawet 150 zł za te elementy, to i tak wobec zakupu nowych plastików w ASO wciąż pozostaje 200-250 zł w kieszeni.

Wrzucam 3 zdjęcia mydelniczki, bo ją akurat przed zamontowaniem sfotografowałem.
Załączone Obrazki
Typ Pliku: jpg mydelniczka 1.jpg (69.0 KB, 874 wyświetleń)
Typ Pliku: jpg mydelniczka 2.jpg (75.0 KB, 791 wyświetleń)
Typ Pliku: jpg mydelniczka 3.jpg (75.0 KB, 760 wyświetleń)
Typ Pliku: jpg mydelniczka 4.jpg (72.3 KB, 744 wyświetleń)
PPiotrek jest offline   Odpowiedź z Cytatem