Cytat:
Kolego jest dużo nawet bardzo dużo tematów na ten temat. Użyj szukajki i cała noc czytania przed Tobą Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
|
Jestem nowy na tym forum
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum., czytałem różne tematy, z których nie wyciągnąłem żadnych wniosków poza tym każdy przypadek jest inny nie wspomnę, że jutro idę do pracy
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. a muszę mieć auto sprawne na święta, dlatego napisałem szczegółowo na jego temat. Wcześniej nie musiałem szukać pomocy na forum, dlatego może mi to nie bardzo wychodzi, ponieważ przed mk2 miałem mk1 kombi, o które dbałem było w stanie idealnym w benzynie 1.6 mk1 94r. nie znam się na dieslach, ale moje odpalało na szczała nawet przy -25.
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. Jak możesz pomóc to proszę.