Temat: [1,8 D i TD] nie chce rano odpalić
View Single Post
Stary 03-11-2012, 17:15   #14
robson181
ford::beginner

Model: Ford Mondeo mk2 Ghia
Silnik: 1.8 TD 90 KM
Rocznik: 1997
Domyślnie Odp: nie chce rano odpalić

Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.Krokowiec pewnie padnięty
Łewap30 myślałem, że krokowiec jest dobry, ponieważ po włączeniu stacyjki linka się naciągała około 2 cm. i przy kręceniu się cofała a czasami po odpaleniu w zależności jak długo kręciłem rozrusznikiem, ale po przeczytaniu twojego postu zauważyłem, że jest coś nie tak, ponieważ jak dodaje gazu to w ogóle nie reaguje, (naciąg linki wyglądał że jest ok. aczkolwiek nie zrobiłem tak jak pisałeś ponieważ jeszcze nie wiedziałem gdzie się ją reguluje) peterpz syn przytrzymał dźwignię maksymalnie w prawo po odpaleniu obroty wskoczyły powyżej 1000 a gdy zwolnił dźwignię spadły na 850 i oto właśnie mi chodziło według mnie tak powinno być. W okolicach pompy wydaje mi się że słychać tryknięcie, świece mam te dłuższe. Czyżby znowu wydatek. Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. koledzy mogę to jakoś sam naprawić ?

Ostatnio edytowane przez robson181 ; 03-11-2012 o 18:19
robson181 jest offline   Odpowiedź z Cytatem