Odp: Dostęp do nagrzewnicy
No więc wczoraj odwiedziłem Pana Tadeusza( tedi_k) który uruchomił mi nagrzewnicę i zaktualizował oprogramowanie komputera i wszystko pięknie śmiga. Nagrzewnicę sprawdziłem dzisiaj rano przy temp zewnętrznej ok +4stopnie C i po chwili od włączenia silnika (ok półtorej minuty leciało już cieplutkie powietrze) i w kabinie od razu zrobiło się bardzo komfortowo. Bardzo fajny gadżet, szczerze polecam, pracy nie dużo a efekt super jak dla mnie wręcz fantastyczny bo mieszkam w górach i tutaj temperatury są zdecydowanie niższe niż w innych częściach Polski. Kosztowo wychodzi też nie dużo bo nagrzewnica+kable+bezpiecznik 80A wyniósł mnie 140zł plus ok 5godzin roboty z zamontowaniem fizycznym i przeciągnięciem i podłączeniem odpowiednich przewodów i tyle. Do tego dochodzi włączenie ELMconfigiem za odpowiedni "załącznik" . Chciałbym bardzo serdecznie podziękować użytkownikowi tedi_k-Panu Tadeuszowi który mnie naprowadził i szczegółowo opisać co i jak i włączył moją nagrzewnicę ELM-em i zaktualizował oprogramowanie. Jak najbardziej polecam ten mod do każdej Foczki która go nie posiada. Pozdrawiam Jakub
|