View Single Post
Stary 01-12-2012, 14:49   #47
Rob^
FCP member

Imię: Robert
Model: Ranger Limited
Silnik: 2.0 238KM Bi-Turbo
Rocznik: 2022
Domyślnie Odp: Oprogramowanie do Convers+

Cytat:
Napisał Yakac Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Ciekawe czy to, że w jednych ASO Forda takie upgrade wgrywają wynika z umiejętności jednych czy może niemocy innych,
Na 99,99999% to drugie Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. ... ja po prostu poprosiłem aby mi zrobić aktualizację oprogramowania.
Lekko irytujące jest tylko to że ASO dowiaduje się o takich nowościach od userów Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Skoro i tak taki upgrade jest płatny (nie ma powodu aby był darmowy) to mogli by proponować usługę typu "... a nie chcesz Pan/Pani zegarka i termometru przed oczami ?" Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.

Cytat:
Napisał Yakac Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
a może jakaś niekompatybilność softu z silnikiem, bo dotychczas tylko z Ecoboostów widziałem zdjęcia z wskaźnikiem temperatury a z diesli jeszcze nie.
Nie jestem mechanikiem ... ale nie wydaje mi się aby Converse+ w dizlu różnił się czymkolwiek od tego w benzynie.

Było niesamowite Mondeo i zadziorna Kuga ST-Line jest Fiesta EcoBoost 1 liter !!! i Fordowa wyprawówka
Rob^ jest offline   Odpowiedź z Cytatem