Moduł w bagażniku (sedan liftback) jest po prawej stronie za tym materiałem osłaniającym blache, mniej wiecej na wysokości wlewu na paliwo...podejrzewam, ze w kombi bedzie w tym samym miejscu
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum..
Było by super jak byś sprawdził
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum..
Bump:
Cytat:
|
Myślę, że warto zainwestować w takiej sytuacji w ELM327, przerobić go i popatrzeć samemu na auto poprzez ELMconfig. Podstawowa kwestia czy poprawnie zaprogramowano rodzaj keyless (można jako tylko FordPower albo pełne keyless). To widać od ręki (niestety tylko po rosyjsku na razie, więc kłania się choć elementarna znajomość języka Puszkina...). Ponadto przy pomocy ELMconfig można zajrzeć do błędów modułów KVM, DDM i PDM i poczytać zamiast macać...
|
Aj ale Ty madry jestes...ja jestem zwykłym uzytkownikiem mondeo, nie przerabiam jakis tam modułów i nie kupuje komputerow serwisowych by tylko sobie zajrzec do auta. Ehh...i bez atakow zwrotnych na mnie, bo w ogole jestem zdziwiony, ze taki laik jak ja sie za to zabiera a nie jakis mechanik czy komputerowiec
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.. Generalnie jak cos wiesz, to podpowiedz
W ogole mozesz miec z jedną rzeczą racje... znajomy konfigurował mi te kluczyki chyba jak kazdemu innemu, komu by nawalil kluczyk...nie wiedzial na 100% i ja tez nie wiedzialem, ze trzeba to robic inaczej. Wiesz jaka jest róznica w programowaniu...podpowiedz
Bump: Tutaj masz zdjecie modułu w moim aucie
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.