View Single Post
Stary 17-01-2013, 00:18   #201
Wódz Neo

Domyślnie Odp: Chcesz kupić Transita? Tu pytamy o auta z ogłoszeń

Cytat:
Napisał wojtekjanus Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Transit przede wszystkim lepiej jeździ (tu porównuję modele przednionapędowe) - banan nie schodzi ci z twarzy. Przyjemność z jazdy wyjątkowa jak na vana. Ford jest od T4/T5 szerszy i wygodniejszy
wiem , dlatego go chcę , przejechałem się paroma sztukami i tu T5 w ogóle nie ma startu . Tylko boję się że więcej będę kopał w nim niż się woził . Ja dość dużo robię wypadów zagranicę i jak na razie zawsze wracałem na swoich kółkach . T5 bezapelacyjnie jest mniejsza w środku , a ta podwyższana to takie letkie dziwadło .

Ja właśnie przednionapędowca bym wolał . Robię w granicach 40 000 km/rok . Wielkich ciężarów nie wożę. Chociaż mam też osobówki to używam busa na co dzień bo zwyczajnie lubię . No i lepiej mieć duży bagażnik w aucie Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. . Bus u mnie robi też za narzędziowóz bo jestem stolarzem , czasem na dachu drewno wożę ale raczej na przyczepce . No i generalnie używam jako wycieczkowóz , pakuję żonę , 2 córy i psa i wio na podbój Europy ( śpimy w aucie ) . No i czasem motocykle wożę . Dlatego chcę L2H2 .Wzorowo jak by miał 2 fotele z przodu i 3 z tyłu . Ale blaszak też wchodzi w grę.

Wojtek , czy to normalne zjawisko ?? :
http://www.dragtimes.com/video-viewe...dzUWig&feature

Ostatnio edytowane przez Wódz Neo ; 17-01-2013 o 02:54
  Odpowiedź z Cytatem