Cytat:
Witam, jeśli chodzi o klekotanie plastików w drzwiach, to nie słuchaj serwisu i odpowiedzi z Forda - oni Ci nic nie zrobią i nic nie wywalczysz (idioci). Ja w tej sprawie byłem 4 razy w serwisie i ciągle bzdury gadali, a to że głośnik był niedokręcony, potem że wymienili na nowe, a potem że tak ma być a jak mi się nie podoba to mam radia nie słuchać itp.......
Wziąłem sprawę w swoje ręce i teraz wszystko jest jak należy:
http://forum.fordclubpolska.org/showthread.php?t=166785
|
Ostatnio jechalem samochodem i sluchalem troche glosniej muzyki (radio SONY chyba 9 glosnikow bez subwoofera). Rowniez z lewego tylnego glosnika a raczej tapicerki dochodzily brzęczenia - całkowicie popsuło to efekt sluchania.
Zatem nie warto sobie zawracać głowy serwisem tylko lepiej jechać od razu do car audio i zlecić wyciszenie drzwi ? A być może od razu wymianę głośników?
W przednich drzwiach jak zauwazylem brzeczenie okazało się ze klucze jakies leżaly w schowku w drzwiach - nie moze tam nic być jak chce sie sluchac muzyki głośniej bo inaczej wibruje i to mocno slychać.
Brzeczenie z tyłu tymczasowo wyeliminowałem przesuwajac wiecej dzwieku na przód
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. Ale to nie rozwiazanie - raczej nie jezdze z tylu ale jak raz jechalem zauwazylem ze tam to muzyki prawie nie slychać
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Tak się sklada, że w niekórych miejscach trzeba poprawiać fabrykę
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Przy okazji wie może ktoś jaką moc ma to radio SONY bez nawigacji ? 4x50W czy ile ?