Temat: [Focus 2011-2014] Detale użytkowe w wersji Titanium
View Single Post
Stary 29-01-2013, 11:43   #3
nori76
ford::advanced

Model: Fiesta MK8 ST-Line
Silnik: 1.0 Ecoboost Hybrid 125 KM
Rocznik: 2022
Domyślnie Odp: Detale użytkowe w wersji Titanium

Cytat:
A to ryglowanie nie jest dostępne dopiero przy jakiejś dodatkowej opcji (nie pamiętam której)?
No wydaje się, że wg specyfikacji z cennika przy autoalarmie obwodowym i pojemnościowym, mi dokładał alarm salon rzekomo taki sam jak fabryczny, więc wnioskuję, że powinienem mieć podwojone ryglowanie.

Cytat:
Na wyświetlaczu klimatyzacji MONO się nie pojawia nigdy, chociaż działa. U kolegi w MK2 FL panel niby ten sam, a ma MONO.
W moim MK2 FL (jeszcze mam) też jest MONO w trybie MONO, dlatego pytam bo wg instrukcji powinno sie zapalać no ale skoro i u Ciebie działa ale nie wyświetla to pewno... może oszczędność aku?Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.

Cytat:
Światła tylne - w moim poprzednim Titanium bez ksenonów, przednich LEDów do jazdy dziennej i automatycznych świateł świeciło się zawsze z przodu i z tyłu. W sumie dobrze, bo po zmroku nie trzeba nic przełączać.
W moim MK2 FL z dziennymi palił sie prżód na 70% i tył. Sądziłem, że w nowych dziennych będzie zgodnie z trendem, tzn palą się mijania przednie na 70% ale bez tyłu, a moją funkcję MEMO po zmroku będą pełnić automatyczne światła, które same przełączą przód na 100% i zapalą tył. Coś ta inżynieria forda tak nie do końca......

Ostatnio edytowane przez nori76 ; 29-01-2013 o 11:49
nori76 jest offline   Odpowiedź z Cytatem