nie wiem co się czepiacie tego ESP ... u mnie zdało egzamin
może nie reaguje natychmiast ale bardzo skutecznie
parę dni temu już lekka odwilż , rozjechane , posypane w zasadzie mokry asfalt ..
przy zmianie pasów lewy=prawy na dwupasmówce ze znaczną prędkości wjechałem w jakiś fragment z zamarzniętą wodą w lekkich koleinach
dodam , że było to typowe ominięcie jakiegoś osła jadącego lewym pasem
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
drift bokiem pod kątem 15% w kierunku pojazdu poruszającego się prawym nie był zbyt zachwycający , skuteczność hamowania na przymarzniętych koleinach znikoma..
ABS + ESP + dość intensywna korekta kierownicą pozwoliła ominąć ciężarowe auto na prawym i nie zderzyć się po odbiciu o barierki na lewym
ESP zadziałało tak brutalnie , że na następnym zjeździe zatrzymałem się , żeby obejść mondka czy jednak na czymś się nie wyprostowałem
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
jak to mówią więcej szczęścia niż rozumu albo to źle działające ESP
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. .... które uratowało moją dupę bo bym
******** jak ****iarz golfem w niedzielny poranek po dyskotece
oczywiście nie dostosowałem prędkości do warunków jazdy czytaj ni stąd ni z owąd na niedawno remontowanej drodze pojawiły się koleiny
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. + nie chciało mi się jechać 75km/h za jakimś cymbałem lewym pasem poza obszarem zabudowanym na dwupasmowej jednokierunkowej jezdni