Cytat:
|
Istnieje coś takiego jak sportowe ESP które reaguje bardzo późno. Takie właśnie jest montowane w nieco bardziej sportowych autach. Ono nie reaguje na byle uślizgi, bo jeżeli ktoś miał okazje jechać mocniejszym i lekkim autem to wie że uślizgi są tam na porządku dziennym szczególnie podczas mokrej jezdni. Wtrącanie się ESP za każdym razem zupełnie pozbawia przyjemności z jazdy. Oczywiście najlepszym rozwiązaniem jest kilkustopniowe ESP jak w niektórych autach sportowych.
|
Mondeo nie jest autem sportowym za wyjątkiem ST, nie jest też lekkie i zarazem mocne więc nie wiem co ma piernik do wiatraka poza tym że znów nabijasz posty.
Bump: Woytas miałem bardzo podobną sytuację parę dni temu również z kolesiem który jechał lewym i blokował. Jak go wyminąłem i wracałem na pas to też mi dupą zarzuciło ale szybka kontra uratowała sprawę. Nie zauważyłem aby esp zareagowało. Prawdopodobnie gdyby esp się wtrąciło to mógłbym się odbić o barierkę
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
ESP dziwnie zachowuje się podczas szybkich kontr.