View Single Post
Stary 02-02-2013, 13:39   #6
enjoypoznan
ford::professional

Model: MDO IV Sedan \ A3 8P \ CBR1000RR
Silnik: 2.0 PB 145PS \ 2.0 TDI CR 170PS
Rocznik: 2008
Domyślnie Odp: Złogi sadzy i zatkany zawór EGR w silniku 1.8 SCI. Czy to aż taki problemowy sil

Cytat:
Napisał kaszalot16 Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Co do tego coby puszczać te 6 tys obrotów, to też super, bo czasami noga zwłaszcza prawa robi się cięższa
Tylko takie "przedmuchiwanie" sadzy wyłącznie na w pełni nagrzanym silniku. Nigdy na zimnym. I też nie non stop.

Możesz pisać tutaj swoje pytania odnośnie silnika. Chyba po to jest forum. Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.

PS: ja niedawno nabyłem Mondka. Brałem pod uwagę też inne marki i modele. Generalnie to jakbym miał słuchać to co piszą inni i co drukują w gazetach to pewnie w tym śniegu jeździłbym rowerem. Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. i żadnego auta bym nie kupił. Bo każdy ma jakieś słabe strony.

Ty się nie martw Sci. Co mają powiedzieć właściciele TDCI. Ci to dopiero nie śpią po nocach. Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.

FORD - nigdy mnie nie zawiódł.

Ostatnio edytowane przez enjoypoznan ; 02-02-2013 o 13:44
enjoypoznan jest offline   Odpowiedź z Cytatem