|
ford::beginner
Imię: Andrzej
Model: Mondeo MK3, Mondeo MK4, Mondeo MK5, Focus MK4.5, Puma
Silnik: 2.0 16V Aut, 2.2 TDCi Aut, 1.5 EcoBoost, 1.5 TDCi Aut, 1.0 EcoBoost Aut.
Rocznik: 2007, 2012, 2018, 2023 i 2024
|
Odp: NAWIGACJA DENSO - co powinieneś wiedzieć
Witam. Mam pytanie: zdemontowałem z Mondeo 2005 nawigację DENSO wraz z czytnikiem, modułełem BT i mokrofonem. Po podłączeniu w moim Mondeo sytuacja z odbiorem połączenia ma się tak: przychodzi połączenie, muzyka się wycisza ale nie ma żadnego przycisku do odbioru połączenia. Po odebraniu połączenia w telefonie mogę rozmawiać przez zestaw głośnomówiący. Przed zdemontowaniem zestawu z dawcy na monitorze DENSO po naciśnięciu przycisku PHONE wyświetlała się klawiatura telefonu oraz przyciski odbioru. U mnie po nacisnięciu PHONE nie dzieje się nic. Co trzeba ustawić? Podmieniłem moduł BT z wersji niemieckiej ( taki był u dawcy ) na moduł w wersji angielskiej ale to nic nie pomaga. Macie jakieś pomysły?
Bump: Jeszcze jedno: może moje moduły lub moje Denso mają stary soft i nie widzą mojego Iphona?
Sytuacja rozwiązana: musiałem podpiąć czytnik z dawcy który miał nowszy soft a podpiąłem inny czytnik który miał starszy soft i tu był problem.
Teraz już telefon działa i na ekranie można wybierać numery telefonów itd...
Ostatnio edytowane przez AndrzejSz ; 23-02-2013 o 17:11
|