Cytat:
|
...@tedi_k
Nie wiem skąd wziąłeś to AUTO nic takiego nie pisałem :-) ...
|
W ogóle mało napisałeś, więc musiałem rozważać wszelkie opcje...
Warto jeszcze uzupełnić informację o wersję ROMu zegarów, jaka aktualnie działa.
Cytat:
|
1.Czy ELMemconfig sprawdzi się poduszki, jeżeli tak, to czy jest to miarodajna wynik ? ...
|
Co znaczy "sprawdzi poduszki"??? Obecność poduszki? A czym różni się obecność poduszki albo napinacza od założonego w ich miejsce rezystora??? Dokładnie niczym! Stwierdzisz stan faktyczny tylko sprawdzając naocznie!
Jak czytasz dane z poduszek to widzisz czy wyglądają OK czy nie...
Jakie konkretnie "wartości wzorcowe" Ci są potrzebne?
Inne softy dają jeszcze mniej info o SRS niż ELMconfig, więc nie wiem co tu dalej można szukać... Nie znam softu, który sprawdza funkcjonowanie SRS "odpalając poduszki na próbę" i to bez śladu
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.