Dokładnie jak piszesz. Przed podłączeniem, oczywiście wyłącz te wszystkie światła
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Cytat:
(możecie się śmiać ale kiedyś przy wymianie prawej żarówki go wymontowywałem Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. ).
|
Ja już doszedłem do wprawy bez wyjmowania akumulatora
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. ... ale może masz jakiś inny układ, który to uniemożliwia..
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Cytat:
|
Bump: ja wiem moze pisze nie tak jakby kazdy chical ....
|
Ja nie podważam broń boże wiedzy czy doświadczenia.
Piszę tylko, żebyś może trochę wolniej pisał i zwracał większą uwagę na sam tekst (czyli przecinki, początki zdania itp. ) bo naprawdę ciężko się czyta tekst pisany jednym ciągiem i jednym tchem.
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. tylko tyle..