Cytat:
Ja miesiąc temu kupiłem podobne autko w DE w oficjalnym salonie Forda, również z gwarancją na rok czasu, po przeglądzie, z przebiegiem 102 tys km Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. tylko wersja titanium i zapłaciłem 11.500 euro Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. Do tego mam komplet kół zimowych i letnich, ale dwie letnie muszę podmienić bo są już zjechane. No i ja nie musiałem rejestrować go w Polsce bo mieszkam w DE Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. Koszt rejestracji w DE to jakieś 250 zł z nowymi blachami Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
|
Wiem, obserwowałem Twoje pytania.
Przy okazji - gratulacje i niech się sprawuje
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Ale ja o czym innym chciałem - chodzi o to, że tak naprawdę nasze trzy przykłady pokazują to, że nie ma możliwości kupienia dobrego, nie kręconego i bez wad prawnych auta w cenach jakie proponują handlarze na Otomoto czy Allegro.
Dobre Mondki z 2008 roku muszą kosztować raczej ok. 45 000 - 50 000zł, a nie po 35 000 - 40 000 jak sobie winszują handlarze już ze swoim zarobkiem.
Ten watek powinien dać wiele do myślenia poszukującym auta.