Skrzynie i przełożenie główne są identyczne w 1.8 125KM i 2.0. Te silniki niczym się nie różnią oprócz pojemności i mocy.
Mi te 125KM starczy. Zwłaszcza że w PL to mamy same autostrady i ekspresówki.
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. A i radarów jest jak na lekarstwo.
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. Zupełnie inna bajką jest to , że jak szukałem 2.0 to wszystko w stanie "igła"... tylko w ogłoszeniu. A nie będę brał złomu tylko po to żeby przyszpanowac kumplom 2 literami.
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Uważam że nawet w skrzyni 5-tce ostatni bieg powinien być trochę dłuższy przez co obroty na autostradzie byłyby niższe. A skrzynia 6 to fajna sprawa.
Najgorzej jak się człowiek przyzwyczai do ciężarowego. Tam to przy 2tys. obr. czerwone pole się zaczyna.
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Ale to ciekawe co napisałeś. Kapeć o 2 cm szerszy a już widać po spalaniu.
corneliusab Tak przy okazji zapytam. Nie myślałeś nad dieslem? Przeca to mało pali a i do ropy nieco tańszej pewnie masz dostęp. Ja napiszę tak: nigdy więcej diesla w osobówce.