View Single Post
Stary 03-06-2013, 08:46   #13
czeslaw555
ford::average

Imię: Czesław
Model: LB
Silnik: 2.0 HDi
Rocznik: MK5
Domyślnie Odp: Focus MK2 z salonu z gwarancją, assistance i przeglądem przed zakupem - opinia

znam obydwu dealerów z naszego województwa , uważaj i dokładnie sprawdzaj auto bo możesz być mocno zawiedziony ich faktycznym stanem.
Cytat:
Napisał mariuszd4 Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Gość mówił, że to było wgniecenie i został wymieniony cały błotnik. Położona na nim farba ma grubośc 240 micronów.
to musieli to robić gdzieś w stodole jak taka grubość im wyszła. Moim zdaniem nie wymienili go tylko naprawili .
Cytat:
Napisał mariuszd4 Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Handlowiec dealera mówił, że jeśli serwis stwierdzi, że samochód wymaga napraw to takie naprawy zostaną zrobione na koszt sprzedającego.
ich handlowcy twierdzą też że auto już było sprawdzane i jest super ale gdyby coś ... to oni to oczywiście wymienią lub naprawią na swój koszt. Dziwne że nie stwierdzili usterek wcześniej, miałem z nimi do czynienia i dziwnym trafem padnięty amorek z widocznymi objawami wycieku nie został wymieniony podczas ich przeglądu, sądzę że liczą na to że ktoś czegoś nie zauważy i sprzedadzą bez wydawania dodatkowej kasy. Gwarancję przeczytaj dokładnie, szczególnie czego nie obejmuje, możesz być lekko zdziwiony jak potrafi wiele nie obejmować . Nie chcę straszyć i mówić że są bee.. ale potrafią zachowywać się różnie, nawet sprowadzone auto z zagranicy i wstawione u nich (Ford) wmawiać że jest krajowe. Jak jest w tym przypadku z autem i jego stanem nie wiem , ale nie ufaj im za bardzo.