znam obydwu dealerów z naszego województwa , uważaj i dokładnie sprawdzaj auto bo możesz być mocno zawiedziony ich faktycznym stanem.
Cytat:
|
Gość mówił, że to było wgniecenie i został wymieniony cały błotnik. Położona na nim farba ma grubośc 240 micronów.
|
to musieli to robić gdzieś w stodole jak taka grubość im wyszła. Moim zdaniem nie wymienili go tylko naprawili .
Cytat:
|
Handlowiec dealera mówił, że jeśli serwis stwierdzi, że samochód wymaga napraw to takie naprawy zostaną zrobione na koszt sprzedającego.
|
ich handlowcy twierdzą też że auto
już było sprawdzane i jest super ale gdyby coś ... to oni to oczywiście wymienią lub naprawią na swój koszt. Dziwne że nie stwierdzili usterek wcześniej, miałem z nimi do czynienia i dziwnym trafem padnięty amorek z widocznymi objawami wycieku nie został wymieniony podczas ich przeglądu, sądzę że liczą na to że ktoś czegoś nie zauważy i sprzedadzą bez wydawania dodatkowej kasy. Gwarancję przeczytaj dokładnie, szczególnie czego nie obejmuje, możesz być lekko zdziwiony jak potrafi wiele nie obejmować . Nie chcę straszyć i mówić że są bee.. ale potrafią zachowywać się różnie, nawet sprowadzone auto z zagranicy i wstawione u nich (Ford) wmawiać że jest krajowe. Jak jest w tym przypadku z autem i jego stanem nie wiem , ale nie ufaj im za bardzo.