Temat: [Focus 2008-2011] ELM327 1.4b + ELMConfig = nie działa
View Single Post
Stary 04-06-2013, 20:18   #140
amigo34
ford::average

Model: Focus C-max
Silnik: 1.6 TDCI
Rocznik: 2004
Domyślnie Odp: ELM327 1.4b + ELMConfig = nie działa

Cytat:
Napisał mayak Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
do pstrykania w rytm muzyki! Jak nie pstrykasz to nie zadziała Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.

Kolego - a choć jeden post o Elmconfigu przeczytałeś?????
Nie mam na myśli jednego wątku, tylko jeden post, ale konketny, np. pierwszy z tego wątku: http://forum.fordclubpolska.org/showthread.php?t=164054 - tam jest napisane

Jeśli chcesz grzebać przy aucie, ale bez czytania innych doświadczeń, tylko na chybił-trafił, to może już zarezerwuj sobie lawetę do ASO na reanimację Cmaxika

Serio, nie żartuję
Ale mnie interesuje sama diagnostyka dlatego zapytałem o ten przełącznik.
Wiem, że trzeba zmienić połączenia pinów do tego programu, ale po co mam tam grzebać. Jak rozpracuję diagnostykę to wtedy zajmę tym softem i przerobię swijego ELMAGoście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
amigo34 jest offline   Odpowiedź z Cytatem