Cytat:
Ten pierwszy jak na jego przebieg 156kkm lekko za niski zwłaszcza, że pochodzi z Dojczlandii, a poza tym pod deską rozdzielczą od strony kierowcy brak osłony, w której jest m.in. czujnik temperatury wewnątrz pojazdu. Do tego przednie boczne szyby są przyciemniane i przy najbliższym spotkaniu z miśkami dowód rejestracyjny będzie zabrany.
Ten drugi jak na wiekowo ten sam rocznik co poprzednik to przebieg 118kkm całkiem nierealny.
Wpis "W SAMOCHODZIE ZOSTAŁO ZMIENIONE NA NOWE,WSZYSTKO TO,CO POWINNO NIEDŁUGO BYĆ ZROBIONE..." brzmi nadobiecująco. Na ogół takie rzeczy wymienia się jak są już do wymiany a nie, że niedługo powinny być zrobione.
Co do wyposażenia to VIN w obu przypadkach mógłby jeszcze więcej powiedzieć.
Ale to moje zdanie, którego nie musisz wcale brać pod uwagę. Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
|
Odnosnie 1wszego, to tez mi sie nie chce wierzyć w przebieg ale czy w jakiejs ASO Forda idzie potwierdzić przebieg ? Co do szybek sie zgodze a co do osłony pod kierownica to nie wiedzialem ze sa tam czujniki
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Odnosnie 2go, sam mam mieszane mysli, generalnie fakturki na wykonane usługi i na towar gosciu ma, no chyba ze "lewe"
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. Sam doszukuje sie puenty właściciela ktory wymieniał wszystko po kolei co jest najdroższe w tym samochodzie(btw. została jeszcze turbina
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. ) jak ja wymieni to moze sie skusze na kupno hi hi... Stwierdzenie "W SAMOCHODZIE ZOSTAŁO ZMIENIONE NA NOWE,WSZYSTKO TO,CO POWINNO NIEDŁUGO BYĆ ZROBIONE..." moze rownie dobrze brzmieć " W SAMOCHODZIE ZOSTALO ZMIENIONE NA NOWE, WSZYSTKO TO CO TRZEBA BYLO WYMIENIC JUZ BO BEZ TEGO SAMOCHOD BYŁBY WART 10K zł " hmm ? czyli glosno myslac bylo zepsute wiec wymienił.
Swoja droga jezeli bym zdecydowal sie na kupno 2go samochodu zaoszczedzil bym duzo czasu pieniedzy i włosów na głowie nie zostawiajac auta u mechanika na swoj koszt... bo tak jak wczesniej pisałem chyba z wiekszych napraw jakie to auto moze czekac to regeneracja turbinki i nic wiecej, a jak sie myle to mnie oświećcie
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
W drugim przypadku tez by trzeba bylo sprawdzic wiarygodnosc przebiegu na jakims ASO chyba ze sie skoczyła historia w 2007 roku kiedy to przyjechal do kraju.
juri2069 co masz na mysli ? ze jak ktoś wpakuje 10 k w samochod to nie oplaca sie sprzedać ? tez to dla mnie dziwne no ale moze komus sie znudzil ten samochod ? nie wiem sam co o tym myslec..ale i tak 2ga opcja jest korzystniejsza chodz droższa..
Czy ma ktos moze "po drodze" i dał rade zobaczyć samochod z drugiego linku na żywo ? mi ze śląska niestety troche daleko zeby sie rozczarowac.. z gory dzieki
Pozdrawiam,
Krzysiek