Ściąganie to standardowy problem w MK4 zerknij
tu
Mi ustawiali zbieżność w ASO 2x jakimś superhiperkompterowolaserowymsprzętem ... zapłaciłem za to ja za zboże i dalej ściągało
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Pan gumownik Henio pooglądał ... zaklął szpetnie spalił 3 fajki i po 20 minutach autko jedzie prosto jak po sznurku
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Pan Henio pokazał mi łopatologicznie że auto nie może dobrze jeździć jak gołym okiem widać że jedno koło nie jest na środku otworu na koło w karoserii
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. ...
Pozwolę sobie zacytować Pana Henia:
"@%# z tego że komputer pokazuję że jest &@#%$*@&^$ ... jak by to była prowda to byś tu $&*@$ nie przyjechoł !!!" Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Koszt usługi ... 50zł + 0,7L Wyborowej