Temat: [Mondeo 2007-2014] Tarcze i klocki hamulcowe - wymiana, bicie
View Single Post
Stary 18-07-2013, 18:51   #552
jvc
Feel The Difference

Imię: Mirek
Model: MK5 Titanium X, Focus MK4 St-Line
Silnik: 2,0tdci 150=>180=>200+, 1,0 125KM
Rocznik: 2016,2018
Domyślnie Odp: Tarcze i klocki hamulcowe - wymiana, bicie

Cytat:
Napisał pawpor Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
jvc tak z czystej ciekawości jaki tarcze/klocki EBC wtedy zakładałeś? Robiłeś pomiar bicia piast?
Robili w ASO pomiar bicia piast ,ale ja tego nie widziałem... wtedy nie pamiętam jakie tarcze miałem, bo przewinęło się ich 4 kpl. plus oryginalne Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.

Miałem tarcze nacinane plus klocki zielone ,później nacinane i nawiercane plus klocki czerwone.
Niestety pomiaru EBC nikt w okolicy nie potrafił mi zrobić przez te nacięcia i nawiercenia Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Już maiłem się do Ciebie wybrać,ale przetoczyłem EBC (nawiercane i nacinane) i przestały bić a później sprzedałem samochód i nie wiem na ile to pomogło...

Jeśli chodzi o gwarancję EBC to jest ona śmieszna bo niby na rok czy dwa, ale od momentu montażu to 3 miesiące...
Oczywiście gwarancji nie uznali

Mój mondek
...Powered by heko...

Bądź
NIEBIESKI-zarejestruj się

jvc jest offline   Odpowiedź z Cytatem