Temat: [Focus 2004-2008] Czy ktoś domontowywał TEMPOMAT?
View Single Post
Stary 03-08-2013, 23:24   #212
tedi_k
FCP member

Imię: Tadeusz
Model: Mitsubishi Outlander PHEV, C-max Energi (USA) PHEV
Silnik: 2.4 PB, 2.0 PB wolnossące cykl Atkinsona - hybryda plug-in
Rocznik: 2019, 2016
Domyślnie Odp: Czy ktoś domontowywał TEMPOMAT?

Cytat:
Napisał amoebaFCP Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
...W związku z powyższym pytanie(a):
- czy wgranie mojego (wcześniej zgranego) software z zaznaczoną opcją "Integrated speed control" uruchomi tempomat w PCM;
- czy powyższe niczego nie zmieni (silnik będzie działał tak, jak wcześniej) i nic się nie zepsuje;
- silnik zdechnie Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
...
Ja mam silnik 2.0tdci (zachipowany przez HEKO) z PCM zrobionym na SID206 - zgrywałem i wgrywałem swoje i inne oprogamowaniea PCM, zmieniałem parametry w VIDblocku i wszytko żyje (łacznie z chipem)...
Nie znaczy to, że mówię, iż u Ciebie wszytko na 100% sie uda, bo każdy działa na własną odpowiedzialność i ryzyko...
Sporo zależy od jakości ELMa - ja działam na rosyjskim specjalizowanym interfejsie ELS27, więc mam przynajmniej jeden punkt niepewności mniej...

Ostatnio edytowane przez tedi_k ; 03-08-2013 o 23:38
tedi_k jest offline   Odpowiedź z Cytatem