Temat: [Focus 2004-2008] Czy ktoś domontowywał TEMPOMAT?
View Single Post
Stary 04-08-2013, 12:51   #219
amoebaFCP
ford::average

Model: Focus MK2 FL
Silnik: 2.0 TDCI
Rocznik: 2008
Domyślnie Odp: Czy ktoś domontowywał TEMPOMAT?

No i po części sprawa się wyjaśniła.
W poprzednim poście przez niedopatrzenie popełniłem błąd pisząc, że mam SID206. Głębsza analiza danych mówi coś innego. U mnie zasadzili innego prawdziwka - mam SID83M Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.

Zgrywanie softu przebiegało pomyślnie do końca. Zaznaczyłem opcję tempomatu i chciałem wgrać z powrotem do PCM. Niestety, ELMConfig wywalił taki oto komunikat:
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.

No i siłą rzeczy sprawa mojego tempomatu znowu przechodzi w tryb hibernacji Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Trzeba poczekać, na obsługę SID83MGoście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
No, chyba że ja robię coś źle.

Cytat:
Napisał tedi_k Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
ja działam na rosyjskim specjalizowanym interfejsie ELS27
Właśnie dopisałem się do listy chętnych i oczekującychGoście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Tedi_k mógłbyś powiedzieć jak długo czekałeś, jak z płatnoścą i dostawą?

Ostatnio edytowane przez amoebaFCP ; 04-08-2013 o 14:50
amoebaFCP jest offline   Odpowiedź z Cytatem