Temat: [Galaxy 2000-2006] Wymiana i adaptacja zegarów
View Single Post
Stary 15-09-2013, 00:38   #49
Stefano
ford::expert

Imię: Janusz
Model: VW Sharan
Silnik: 1,9 TDI, AUY, 115 PS
Rocznik: 2001
Domyślnie Odp: Wymiana i adaptacja zegarów

Cytat:
Napisał BBK66 Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
ja to mam inny problem -najpierw migały a teraz przestały wogle świecić wskazniki predkości i obrotomierza,kontrolka tempomatu to od początku nie świeci,jak jest około 1/4 poziomu paliwa to wskazówka z paliwa idzie w dół i ryczy rezerwa, i mój pełny fis od ciepła zanika,a polskim vag'iem 4.9 nie moge się wogóle połączyć i pytanie jest czy moge kupić na alegro taki tani licznik angielski do diesla z 1/2 fis mając pełny fis czy to zagra bez przeróbki innych wgrywań tam czegoś bo za używke dokładnie tą samą zgodnie z oznaczeniami-nakłejka na liczniku to chcą 700zł,a z tych rozbieranych angoli to 50-150zł ?
Kupuj angola, tylko takiego do 2003, nie wyzej. Przełóż tarcze ze swojego i powinien chodzić. Jak bedziesz miał z nim problem / bedzie sciągał na lewo Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. / to go podeślesz, zmienię mu oprogramowanie /wsad do pamieci / i bedzie dobrze.
Pozdr.
Stefano jest offline   Odpowiedź z Cytatem