Cytat:
|
Chwila, chwila, skoro są homologowane butle do montazu zewnetrznego pod samochodem (najczęściej w miejscu podwieszanego koła zapasowego), to jakim cudem ta sama butla może nie być dopuszczona akurat w S-Maxie???
Co do odległości od wydechu się nie wypowiadam, bo nie pamiętam jak to wygląda w autach z podwieszanym kołem zapasowym.
Zreszta ja osobiscie planując LPG w nastepnym aucie, którym będzie właśnie S-Max 2,5T i tak planuje zmienić wydech, wiec i tak bedzie tam wiecej miejsca niż przy fabrycznych puszkach ...
|
Jedna sprawa - zmieniając wydech zmieniasz parametry wyrzutu gazów wylotowych co może skutkować zmianą parametrów pracy silnika i całości. Rozmawiałem z gazownikami o tym i potwierdzili moje przypuszczenia mówiąc dokładnie to samo. Chyba że zabierzesz się do tego [profesjonalnie i przeliczysz sobie stan obecny i przyszły tak by prędkości i ciśnienia w układzie były porównywalne, inaczej nie zabieraj się za to bo zrobisz krzywdę sobie i autku
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. jestem umówiony na wizytę na kolejny pomiar na początku listopada i chciał bym zrobić tą instalacje na Mikołaja
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. więc jeśli tylko będę już miał wszystko tak jak obiecałem podzielę się z Wami zdjęciami i moim opisem z modyfikacji oraz w październik przyszłego roku z przeglądu technicznego. Żona prawnik martwi się tylko o tą dziurę w opisie w rozporządzeniu
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. a ja jestem dobrej myśli
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. jak coś to ona będzie jeździła na przeglądy
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Bump:
Cytat:
|
STAKO 47l wchodzi bez problemu
|
Z tego co wiem już na tą chwilę 580x225 czyli 46l
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. zobaczymy co powiedzą inni
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. chyba że masz doświadczenie to porozmawiamy
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Bump:
Cytat:
|
STAKO 47l wchodzi bez problemu
|
Aha no i jeden problem Ci co mają stako 47 to mają ja wiem że już go nie produkują