Witam. Ze dawno nic nie pisalismy tu. Robilem cos przy aucie, wiec i byly bledy. A ze podpialem siekompem , aby skasowac, to stwierdzilem, ze sie pobawie. Wiadomo, ze zmiana elmem jest natychmiastowa. Zmiana konfiguracji foteli na pelne elektryczne powoduje, ze lusterka
przestawiaja sie po wrzuceniu wstecznego. Wymienic lusterka i mamy pelna funkcjonalnosc. Mnie od dawna gnebil problem silnika, bo do heko mam daleko. A ze moj silnik wyglada jak te 163 koniki, to stwierdzilem, ze zaryzykuje. W elmconfigu zmienilem typ silnika na 150 km. Wykasowalem bledy i odpalilem. Silnik ruszyl. Od niego zero bledow. Na zegarach takze, tylko przez forscan blad o elektrycznym recznym, kktorego nie moglem wykasowac. A ze nie mialem czasu, to sobie to odpuscilem. Jazda probna.... trudno powiedziec. Wydawalo mi sie, ze jest mocniej, ale to moze byc tylko zludzenie, bo jak sie wykasuje adaptacje, to tez takie odczucia sa. Co prawda wrocilem teraz do normalnych ustawien, bo musialem jechac, ale... jak widac , mozna zmienic bez strachu.
jade poc7agiem , wiec post moze byc rwany...
Silnik na delphi. Tak sie zastanawiam, czy nie ma w sterowniku kilku map i w zaleznosci od konfiga wybierana jest taka, albo inna. W koncu troszke miejsca tam jest . Mam zamiar wreszcie pojechac na hamownie, aby zobaczyc co tam mam , ale moze ktos bedzie szybszy
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.