Temat: [Mondeo 2000-2007] Opony zimowe - jakie...?
View Single Post
Stary 26-10-2013, 01:43   #954
slick
ford::advanced

Imię: Mat
Model: Ford Focus
Silnik: 2.5 RS
Rocznik: 2010
Wink Odp: Opony zimowe - jakie...?

Cytat:
Napisał sizarrio Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Kupilem do Galaktyki Uniroyale MS77 215/60/16, pierwsze wrażenia całkiem niezłe - na razie dwa dni przejeżdżone (w roku ubiegłym jeździłem na Michelinach).
Co prawda inny rozmiar niż mój, ale może to pomoże?

pozdr
Hejka,

teraz Uniroyal wypuścił następce tego modeli MS88!
Chyba będzie jazda słabsza niż na Michelinach, ale się okaże Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.

Bump:
Cytat:
Napisał lenyk84 Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Witam serdecznie wszystkich,

przeczytałem wszystkie bardzo cenne komentarze dotyczące wątku i w dalszym ciągu nie mogę się zdecydować na wybór odpowiedniej marki opony.

Jeżdżę mondeo MKIV, kombi, titanium i bardzo proszę o doradę co do wyboru najbardziej optymalnego modelu.

Zastanawiam się (w rozmiarze 205/55/R16) nad:
- Nokian (tylko jakie?)
- VREDESTEIN Wintrac Xtreme 205/55R16
- UNIROYAL MS Plus 66
- SAVA (też słyszałem, że mają dobrą opinię)

Bardzo proszę o pomoc.
Hejeczka,

Generalnie rzecz ujmując to wrzuciłeś chłopie wszystko do jednego worka Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. Nokianki są w ty zestawieniu najmocniejsze jako marka np. WR D3. Sava półka najniższa. Jest wiele opinii bo wiele osób je ma, gdyż nie wszystkich w tym pięknym kraju z Wisłą nie stać na lepsze marki...
No, ale nie ma co narzekać. Wpisz sobie rozmiar i porównaj ceny i opony w porównywarkach. Jeszcze co do Vredestein to jest droga opona i przeznaczona do samochodów luksusowych...

Pozdro!

Ostatnio edytowane przez lukaszek_socho ; 14-07-2014 o 16:22
slick jest offline   Odpowiedź z Cytatem