Cytat:
|
Pozostanie mi co najwyżej rozstrzygnięcie kwestii czy przewody od mikrofonu pozostawić wpięte do 7,8 (nowego) pajączka czy przepiąć na 1,2. Oczywiście w tym co mam miedzy 7,8 a 1,2 roznicy nie ma, natomiast w udostępnionym schemacie takie oczywiste już być nie musi, a bynajmniej nie wynika to bezpośrednio z układu cross'owań. Nie ma to jak próbować na swoim - no risk no fun jak to nie raz przewija się na forum.
|
Jeżeli do tej pory ciągnąłeś mikrofon bezpośrednio z 7 i 8 to obecnie musisz pociągnąć z 3 i 4 bo jak napisałem wcześniej VC obsługuje navi (Dlatego m. in. jest możliwość zmiany języka w navi i język modułu bt nie ma znaczenia) i mikrofon najpierw "idzie" do navi a dopiero z n niej do modułu bt.
Stąd dodatkowe "krosowania w stosunku do pajączków które są przy zwykłym audio.
Cytat:
PINY: 00979 010 E - strasznie drogie 5 szt 30PLN - nie kupiłem- pasują od zasilacza kompa
czy do wspomnianej wtyczki pajączka będą pasować ww, czy może mają jakieś ine oznaczenie ?
|
Jeżeli zmieniałeś kierownicę (tempomat) to np. piny z wiązki przycisków pasują, ewentualnie możesz sobie "pożyczyć" z wtyczki wyłącznika poduszki, która jest wpinana w boczną ściankę schowka (o ile nie masz wyłącznika lub nie planujesz go założyć).
Tak ogólnie nie ma co się skupiać na pajączku tylko popatrz na poniższy schemat i wszystko powinno byś jasne.
Pozdrawiam
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.