Cytat:
Niestety kolego, ale te elementy są sprzedawane w całości.
Jakakolwiek usterka spryskiwacza tak naprawdę skutkuje koniecznością wymiany całego lub jakimś rękodziełem jeżeli jest możliwe Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
|
Ano dokładnie. Mnie urwała się zaślepka razem z tym dzyndzlem do którego jest zamocowana i w ASO stwierdzili, że trzeba cały element wymienić za ok. 500zł. Wziąłem śrubkę, wkręciłem zamiast tego dzyndzla i trzyma jak nowy
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Cytat:
|
Ogólnie ksenony w MK4 to jakaś pomyłka jest.
Na początku byłem zadowolony, ale teraz widzę że wcale nie świecą lepiej niż zwykłe, a koszty eksploatacji dużo większe.
Właśnie lewy zaczął mi świecić na różowo i się wyłączać, wczoraj kupiłem dwie nowe żarówki Osram - 460zł poszło...
A jeszcze wymiana.
|
Według mnie te 400zł raz na 150.000km to wcale nie jest tragedia. Ile razy częściej trzeba wymieniać zwykłe żarówki?
I wymiana jest bardzo łatwa, jest sporo tutoriali w sieci
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.