Temat: [Mondeo 2007-2014] Odpadła zaślepka spryskiwaczy-xenon
View Single Post
Stary 01-12-2013, 16:54   #22
siebek
ford::advanced

Model: Volvo V90 T8
Silnik: 2.0 T8 390KM
Rocznik: 2019
Domyślnie Odp: Odpadła zaślepka spryskiwaczy-xenon

Cytat:
Napisał grodek75 Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Niestety kolego, ale te elementy są sprzedawane w całości.
Jakakolwiek usterka spryskiwacza tak naprawdę skutkuje koniecznością wymiany całego lub jakimś rękodziełem jeżeli jest możliwe Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Ano dokładnie. Mnie urwała się zaślepka razem z tym dzyndzlem do którego jest zamocowana i w ASO stwierdzili, że trzeba cały element wymienić za ok. 500zł. Wziąłem śrubkę, wkręciłem zamiast tego dzyndzla i trzyma jak nowy Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.

Cytat:
Napisał grodek75 Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Ogólnie ksenony w MK4 to jakaś pomyłka jest.
Na początku byłem zadowolony, ale teraz widzę że wcale nie świecą lepiej niż zwykłe, a koszty eksploatacji dużo większe.
Właśnie lewy zaczął mi świecić na różowo i się wyłączać, wczoraj kupiłem dwie nowe żarówki Osram - 460zł poszło...
A jeszcze wymiana.
Według mnie te 400zł raz na 150.000km to wcale nie jest tragedia. Ile razy częściej trzeba wymieniać zwykłe żarówki?
I wymiana jest bardzo łatwa, jest sporo tutoriali w sieci Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
siebek jest offline   Odpowiedź z Cytatem