View Single Post
Stary 16-12-2013, 21:24   #1054
kr.bi
ford::advanced

Imię: Krzys
Model: Mondeo MK4 Titanium
Silnik: 2.0 Pb 140 Qńa
Rocznik: 2009
Domyślnie Odp: Navigacja Blaupunkt NX SP 5.1 - kompendium wiedzy

Cytat:
Napisał tedi_k Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Kolega nie wszystko czyta co jest napisane, to ja nie piszę czego nie wiem. A jak się dowiem to piszę.Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
zonk Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. kolega wszystko czyta (a przynajmniej się stara) co jest napisane, a jak coś jest niedopowiedziane to pyta Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum., - dzięki temu też Kolega (Tedi_k) sprawdził Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. i już, tytułem podsumowania, wszyscy wiemy że:
  • komunikaty wygłaszane przez NX-a są po polsku,
  • VC NIE jest po polsku,
  • opis i menu w navi jest po polsku

Bump:
Cytat:
Napisał artur1970 Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Strach pomyśleć co będzie na mapie 2014 Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Może nowy soft do navi NX DVD będzie razem z mapą 2014 - no co? pomarzyć można.
nowa mapa 2014 nie będzie działać na SP 5.3 i niższych ...
... no co ? pomarzyć można
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.

Ostatnio edytowane przez kr.bi ; 16-12-2013 o 21:29
kr.bi jest offline   Odpowiedź z Cytatem