Cytat:
|
[...]
zastanawiam się tylko jak ja pociągnę kabel z przodu do tyłu skoro między podsufitką, a blachą dachu jest jakaś pianka tak jak kolega pisał wyżej ... Wypadałoby całą podsufitkę ściągać tylko problem w tym, że nie wiem czy podsufitka jest przyklejona czy po prostu trzyma się sztywno na słupkach i tych zatrzaskach ... [...]
|
Witam
1) Zamiast teoretyzować => przeczytać opisy, do których dostałeś linki wcześniej
2) Podsufitka nie jest przyklejona do dachu = jest odstep
3) Na forum jest całe mnóstwo osób które to zrobiły bez problemu => jeśli się boisz to jedź do elektryka i zapłać mu za montaż
4) Taką lampkę nad tylną kanapą, to założyłem znajomej na parkingu pod supermarketem (z przeciaganiem instalacji) => zero filozofii
Cytat:
|
[...]
I o co chodzi z tymi lampkami z alarmem ???
|
Były mondeo które miały alarm montowany w fabryce => w takim przypadku, czujniki alarmu były montowane w lampce => skoro nie masz fabrycznego alarmu, nie ma sensu abys kupował lampkę z czujnikami alarmu
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
5) Odnośnie oświetlenia diodowego => jest na forum cały fanklub diódek
Najpierw wszędzie gdzie się da wkładają diody, a potem jest płacz na forum "
lampka wewnętrzna z normalnymi żarówkami działa, a po założeniu diód się wygłupia - pomocy"
Gdy ktos na forum się chwali, że wszędzie wymienił w aucie żarówki, na diody, to na końcu języka mam zdanie, że jeszcze może diodę sobie wsadzić w ... (naturalny otwór ciała)
pozdrawiam
Arturek