Temat: [Mondeo 2000-2007] nie łapie temepratury
View Single Post
Stary 15-01-2014, 20:47   #65
metmusic
ford::professional

Model: S-Max MK2 ST-Line
Silnik: 2.0 Ecoboost 240KM
Rocznik: 2017
Domyślnie Odp: nie łapie temepratury

Cytat:
Napisał dżizas Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
http://www.ebay.co.uk/itm/NEW-FORD-M...item3cd36a0a13
Ale to się nie liczy bo to nie na polskim rynku Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. Chyba, że ja też mało wiem Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. Tak czy inaczej na tej części nie próbowałem szczędzić - kupiłem oryginał bez szukania zamiennika. Za dużo jaj z tymi termostatami jest w tych autach.

Cytat:
Napisał darmenn Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Panowie ,a jak właczyc ten tryb serwisowy ?
Metmusic czekam na informacje czy pomogło
Jestem po wymianie ale dzisiaj pokonany za mały dystans żeby stwierdzić poprawę (warsztat za blisko domu Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. ) - jutro rano pierwszy test - dam znać.

Ostatnio edytowane przez metmusic ; 15-01-2014 o 20:50
metmusic jest offline   Odpowiedź z Cytatem