Cytat:
|
Witam.
Oglądałem ten wątek ale według mnie troszkę się rozlazł i przerodził się w niepotrzebne dyskusje.
|
Witam
1) Zgodnie z regulaminem forum, dopisujemy się do istniejącego wątku, a nie zakładamy kolejny
2) W linku który podał kolega masz odpowiedź na swoje pytanie = są zdjęcia głośników
3) Zmartwię Cię - musisz sam rozkręcić swoje drzwi i sprawdzić jaki masz model głośników => były rózne modele => ja spotkałem 6M2T-18808-AC, a na allegro są głośniki z innymi oznaczeniami
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
pozdrawiam
pankrakus